Snijmatten en messen

Subcategorieën

 • Snijmatten

  Hier vindt u al onze snijmatten. Op de product pagina's kunt u meer foto's bekijken en alle maten bestellen.

 • Cirkelsnijders

  Cirkelsnijders voor het snijden van grote & kleine cirkels. Cirkelsnijders welke uitstekend samen gaan met een snijmat, zoals de C-1500P van NT Cutter en de kompas cirkelsnijders van Olfa. Maar ook cirkelsnijders voor het stevige snijwerk zoals de C-3000CP en de Olfa CMP-2. Bij ons vindt u een cirkelsnijder voor materialen als stof, papier, karton, vilt en gips, geschikt voor hobby en professioneel gebruik.

 • Pen meshouders

  Grote penmessen en kleine penmesjes zijn meshouders in pen-formaat welke bedoeld zijn voor precisie snijwerk. Een penmes is geschikt voor het snijden van onder andere dun folie, papier, dun leer, textiel, kunststof en andere fijne materialen waarbij exact snijwerk vereist is. In combinatie met een snijmat zijn penmesjes optimaal in het gebruik.

 • Rolmessen

  Een rolmes is een meshouder met een roterend mes, bij ons kunt u een rolmes kopen voor iedere toepassing. Olfa rolmessen, compleet assortiment roterende messen. Bij ons kunt u ook een rolmes voor stof kopen. Rolmessen zijn zeer geschikt om in combinatie met een snijmat te gebruiken. Alle types, 18mm, 28mm, 45mm en 60mm rolmessen. Bij ons vindt u een Olfa rolmes voor het snijden van stof, leer, quilten, textiel, papier en perforatie, geschikt voor hobby en professioneel gebruik.

 • Scalpel messen

  Scalpelmes kopen? Hieronder vindt u ons assortiment scalpel messen, alle reservemessen zijn verkrijgbaar op reservemespunt.nl. Scalpels zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met een snijmat. Alle Scalpels zijn geschikt voor precieze snijtaken maar een klein scalpelmesje (nummer 3) is het meest geschikt voor precisiewerk. Voor extra veiligheid raden inklapbare Scalpels aan van Martor.


32 producten, producten per pagina:

sorteer op:

32 producten, direct uit eigen voorraad geleverd
Advies? Bel : 0528 266 826